Uvijek dostupan

Streaming & Internet

Uz "Streaming & Internet"¹ ² u vašem novom Arteonu uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi - neovisno o tome gdje se nalazite. Za streaming muzike morate se samo jednokratno prijaviti sa svojim postojećim pristupnim podacima kao što su podaci za Apple Music. Nakon toga dobivate pristup bez upotrebe vanjskog uređaja. Uz uslugu web-radija vozilo će raspolagati svim prednostima internetskog radija - tako ćete s lakoćom pretraživati i reproducirati radio stanice uživo i podcaste. Integrirani Wi-Fi hotspot pri tome će vama i vašim saputnicima osigurati stabilnu internetsku vezu i omogućiti surfanje internetom na čak osam uređaja.

1) Za korištenje uslugama streaminga potrebni su raspoloživa količina podataka u okviru privatnog računa kupca (podatkovni paketi preko eSIM kartice ili Wi-Fi dijeljenja veze) i postojeći korisnički račun za dotičnu uslugu streaminga.

2) Za korištenje uslugama "Streaming & Internet" i Wi-Fi hotspotom moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici https://vw.cubictelecom.com.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Arteon

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim