Aplikacija u vozilu Amazon Alexa

Zabava na stotu potenciju

Usluga Amazon Alexa¹,²,³ sada je dostupna i u Volkswagen vozilu. To za vas znači da uslugu Alexa možete koristiti u svom Tiguanu kao kod kuće. Alexa vam tako može pomoći i na putu, primjerice kod planiranja termina ili kod izrade vašeg popisa za trgovinu. Neka vam pjesma ne izlazi iz glave? Onda zamolite Alexu da vam taj muzički naslov reproducira preko platforme Amazon Music. Jednostavno preuzmite Alexu kao besplatnu aplikaciju u vozilu preko trgovine u svom Tiguanu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim