Bežično punjenje

Intuitivno telefoniranje. Induktivno punjenje.

Vožnja automobilom i istodobno opušteno telefoniranje? Interface za telefon "Comfort" nudi vam sve što vam je za to potrebno: handsfree sistem raspolaže mikrofonima u krovnoj konzoli, dok interni zvučnici osiguravaju visoku kvalitetu zvuka govorne funkcije. Pri tome je prednji pretinac za odlaganje opremljen funkcijom induktivnog punjenja za bežično punjenje do dva mobilna telefona sa standardom Qi uz snagu punjenja od 15 W te istodobno s hlađenjem uređaja. Veza s vanjskom antenom također se ostvaruje bežično kako bi se optimizirala kvaliteta prijema.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim