DCC Pro

Vozi prema vašim preferencijama

Neovisno o tome volite li putovati sportski ili komforno: nova opcijska adaptivna regulacija voznog postroja DCC Pro pruža vam još više mogućnosti prilagodbe voznog postroja prema vašim potrebama. Elektronički regulirani amortizeri mogu se još preciznije namjestiti te u milisekundama reagiraju na svojstva kolnika i situaciju u vožnji i automatski prilagođavaju amortizaciju vozila. Zavisno od postavki vožnja za putnike postaje još mekša i udobnija ili izrazito sportska i dinamična za vozača, također zahvaljujući poboljšanoj stabilizaciji voznog postroja.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim