IQ.Light HD matrix glavna svjetla novog Tiguana

Sjajno oduševljenje

Zahvaljujući više od 19.000 LED dioda s mogućnošću pojedinačnog navođenja inovativna IQ.LIGHT HD matrix glavna svjetla novog Tiguana izazvat će oduševljenje dok je vozilo još u mirovanju - svojom projekcijom svjetla prije i nakon svake vožnje. Svjetlosne trake na rešetci hladnjaka i na stražnjem dijelu vozila, dinamični žmigavci, osvjetljenje okoline bočnom projekcijom motiva iz bočnih ogledala i osvijetljene ručice vrata impresivno upotpunjuju njegovu svjetlosnu signaturu. 

A tokom vožnje uživat ćete u znatno boljem iskustvu dok vozite noću: tako se drugi sudionici u prometu i prometni znakovi mogu još preciznije isključiti iz vlastitog svjetlosnog snopa dugih svjetala. Osim toga, vaš Tiguan može projicirati oznake na kolnik koje će vam na autoputu pomoći u vožnji kroz uske dionice s radovima na cesti i koje će tako poboljšati vidljivost. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim