Podrška za govorne naredbe

Recite svom Tiguanu "Zdravo!"

S novom, opcijski dostupnom podrškom za govorne naredbe "IDA" svojim ćete glasom udobno upravljati radiouređajem, telefonskom funkcijom, glazbom, opcijskim 3-zonskim klima-uređajem i opcijskom navigacijom. To se odnosi i na druge funkcije vozila kao što je pristup sistemima podrške za vozača. Svojim glasom možete primjerice odabrati odgovarajuću radio stanicu, prikladan unos u adresaru ili traženi telefonski broj.

Podršku za govorne naredbe možete pokrenuti s "Hello IDA!". Ona će razumjeti i slobodne formulacije iz svakodnevnog govora, na primjer "Hladno mi je." ili "Gdje u Berlinu ima japanskih restorana?". Osim toga, zahvaljujući digitalnim mikrofonima ona će također prepoznati obraća li joj se vozač ili suvozač, npr. radi ciljane prilagodbe klimatizacije govorniku.

Nova podrška za govorne naredbe "IDA" odsada vam se prikazuje i vizualno na središnjem display-u, dok interakcije možete vidjeti na grafičkim prikazima. Pritom optimizirani sistem postavlja povratna pitanja i možete mu upasti u riječ.

Također, uz pomoć potpore "IDA" možete pristupiti svjetskim bazama znanja koje stavljaju na raspolaganje pružatelji internetskih usluga (npr. Wikipedija). 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim