Prekidač za posebni doživljaj vožnje u novom Tiguanu

Novo iskustvo vožnje pritiskom na gumb

Brza promjena iz sportskog u komforni modus i opet natrag? Ništa lakše od toga: zahvaljujući prekidaču za posebni doživljaj vožnje u novom Tiguanu. Potreban je samo pritisak na tipku i zahvaljujući novim atmosferama istovremeno ćete prilagoditi čak nekoliko postavki - od kompozicije ambijentalnog osvjetljenja preko reprodukcije muzike pa sve do klimatizacije. 

Dakle, kao da ste tokom vožnje zamijenili svoj Volkswagen drugim VW modelom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim