Streaming & Internet

Nastavite uživati u prijenosu

S uslugama "Streaming & Internet"¹,² u svom Tiguanu uživat ćete u svojoj omiljenoj glazbi. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživat ćete u direktnom pristupu putem infotainment sistema u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. Pri tomu s uslugom web-radija1 u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija: tako traženje i reprodukcija podcasta i radio stanica uživo postaju izrazito jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot¹ opskrbit će vas i vaše saputnike internetskom vezom i omogućiti pretraživanje na čak osam uređaja.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim