Unutrašnjost novog Tiguana

Uđite u vozilo i ostavite svakodnevicu za sobom

Novi Tiguan želi vam dobrodošlicu na sasvim novoj razini! Pritom ne mislimo samo na njegovu kvalitetnu unutrašnjost nego i na multifunkcionalni upravljač s haptičkim tipkama, središnju konzolu s novim funkcijama, opcijski navigacijski sistem Discover Pro Max sa display-om infotainmenta veličine 38,1 cm (15"), integrirani držač za tablet u središnjem naslonu za ruke u drugom redu sjedala, ambijentalno osvjetljenje opcijski dostupno s čak 30 boja i na osvijetljene dekore u instrumentnoj ploči i na prednjim vratima. Uspješna kombinacija napretka i komfora: novi Tiguan.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim