Vanjski dizajn novog Tiguana

Impresivan. Sa svih strana.

Zahvaljujući sportskom i markantnom dizajnu novog Tiguana odmah će vam biti jasno da stiže SUV koji je pripremljen za svakodnevni život. Snažne proporcije i dinamične linije čine njegovu novu siluetu. Progresivne karakteristike dizajna poput novooblikovanog prednjeg dijela vozila s opcijskim IQ.Light HD matrix glavnim svjetlima, atletskog stražnjeg dijela s LED svjetlosnom trakom i široke palete novih naplataka naglašavaju njegovu suverenost. Ukratko: novi Tiguan ostavlja dobar utisak sa svih strana.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim