Pogled prema natrag iz prednjeg dijela vozila

Kamera za vožnju unatrag „Rear View“

Tri oka vide bolje od dva. Kada ubacite u stepen za vožnju unatrag, opcionalna kamera za vožnju unatrag prikazat će vam sprijeda na displayu radiouređaja sve ono što biste mogli previdjeti iza vašeg novog modela up!. Primjerice niske čunjeve. Inače, kamera za vožnju unatrag dio je našeg opcionalnog Paketa pomoći vozaču. Ona čak prikazuje pomoćne linije tokom vožnje unatrag kako biste mogli bolje procijeniti udaljenosti.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim