Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

3.6.2020 Prve činjenice o novom Arteonu: Uoči virtualne svjetske premijere 24. juna

Arteon je Volkswagenov Gran Turismo – avangardan, nabijen energijom i učinkovit.

Arteon je Volkswagenov Gran Turismo - avangardan, nabijen energijom i učinkovit. Volkswagen sada omogućuje prvi uvid u novi Arteon. Uz klasični Gran Turismo, u budućnosti će biti dostupna i dodatna varijanta modelske linije kao Shooting Brake. Ova je varijanta istovremeno dinamična i elegantna, a impresionira fleksibilnim konceptom karavana. Klaus Bischoff, voditelj dizajna Volkswagen koncerna i dizajna marke Volkswagen: "S modelom Arteon Shooting Brake stvorili smo novu ravnotežu između brzine, snage i prostora."

U okviru debija dviju verzija modela Arteon marka Volkswagen će predstaviti temeljiti redizajn ove modelske linije. U unutrašnjosti Arteon dobiva potpuno novi izgled cockpita koji se savršeno uklapa u ekskluzivnu karizmu ovih modela. Ovdje su integrisani najnoviji modularni infotainment sistemi (MIB3) koji osiguravaju najbolje moguće umreženje.

U području tehnologije odnosno spektra pogona također su uvedene promjene. Svi se motori odlikuju visokom razinom učinkovitosti, niskim vrijednostima emisija i snažnim obrtnim momentom. Maksimalna učinkovitost postiže se zahvaljujući inovativnim tehnologijama motora i ispušnih sistema koje će sa sigurnošću ispuniti i zahtjeve u budućnosti. 

Pri tome se u avangardnu modelsku liniju uvode i inteligentni sistemi podrške. Primjer: zahvaljujući sistemu Travel Assist novi modeli Arteona prvi put nude potpomognutu vožnju na visokoj razini u okviru granica sistema. Volkswagenovi modeli dizajnirani posebno za duže dionice preuzet će upravljanje, ubrzanje i kočenje pri brzini do 210 km/h pod nadzorom vozača.

Svjetska premijera i detaljne informacije o modelima Arteon i

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim