Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

1.7.2022 Od sada 5 godina garancija na sve Volkswagen modele

Volkswagen je oduvijek bila marka povezana s najvišim kvalitetom vozila na tržištu. Iz tog razloga smo kao dodatnu garanciju Volkswagen kvaliteta dosadašnju četverogodišnju garanciju produžili na 5 godina.

Bez ikakve zadrške možemo reći da Volkswagen nudi 5 godina garancije za sva Volkswagen putnička vozila, i to bez isključenja, bez trikova i bez sitnih slova.

Volkswagen produžena garancija, umjesto dosadašnjih 4 godine, od 01.07.2022. produžena je na čak 5 godina ili 150.000 pređenih kilometara (šta prije nastupi), bez ograničenja kilometraže u prve dvije godine.

U petogodišnju garanciju uključena su sva Volkswagen putnička vozila porucena nakon 01.7.2022. preko ovlaštene Volkswagen mreže.

Promjena u pogledu benefita koji dobivaju naši kupci je velika te će sigurno, osim dodatnog osnaženja imidža marke Volkswagen zasigurno povećati i lojalnost naših kupaca.

Više informacija potražite kod ovlaštenih Volkswagen partnera.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim