Alexa vozi Golf GTI.

Usluga Amazon Alexa¹ sada je dostupna i u Volkswagen vozilu. To za vas znači da uslugu Alexa možete koristiti u svom Golfu GTI kao kod kuće. Alexa vam tako može pomoći i na putu, primjerice kod planiranja termina ili kod izrade vašeg popisa za trgovinu. Neka vam pjesma ne izlazi iz glave? Onda zamolite Alexu da vam taj muzički naslov reproducira preko platforme Amazon Music. Jednostavno preuzmite Alexu kao besplatnu aplikaciju u vozilu preko trgovine u svom Golfu GTI.

1) Amazon, Alexa te svi pripadajući logotipi i žigovi koji čine pokret zaštićeni su znakovi firme Amazon.com, Inc. ili njezinih društava kćeri. Prikazana funkcija Alexa zavisi od Smart Home tehnologije, a za njezino korištenje treba vam Amazon korisnički račun. Firma Volkswagen AG omogućava pristup kupaca funkciji Alexa u vozilima, dok firma Amazon nudi usluge u oblaku Alexa. Kako biste mogli koristiti aplikaciju u vozilu Alexa u svom Volkswagenu, potrebni su vam Volkswagen ID i ugovor za We Connect čijim je opsegom usluga obuhvaćena opcija rukovanja govornim naredbama. Vi snosite troškove veze za prijenos podataka. Aplikacija u vozilu Alexa raspoloživa je / može se koristiti isključivo u vozilima s oznakom Velike Britanije, Irske, Njemačke, Austrije, Italije, Španije i Francuske. Ispunjava li vaše vozilo taj preduslov, može vam odgovoriti vaš Volkswagen partner. Gore navedene zemlje trenutačno podržava samo aplikacija u vozilu Alexa jer je usluga Amazon Alexa raspoloživa samo za te zemlje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim