Može prepoznati što bi moglo uslijediti: Car2X

Vozila koja u cestovnom prometu međusobno komuniciraju mogu učiniti ceste sigurnijima, pobrinuti se za manje zastoja i upozoriti na lokalna opasna mjesta. Serijski dostupno upozorenje na opasnosti pruža podršku vozaču korisnim informacijama, ono primjerice može upozoriti na radove na cesti ili interventna vozila. Komunikacija se uspostavlja preko Wi-Fi mreže (pWLAN) zahvaljujući Car2X tehnologiji.
Opcionalna automatska regulacija razmaka ACC s Car2X¹ tehnologijom pruža podršku vozaču brojnim korisnim informacijama i u hitnom slučaju može aktivno intervenirati u zbivanja u prometu u okviru ograničenja sistema. Primjerice kod kraja zastoja. Konstantnom razmjenom podataka preko Wi-Fi mreže (pWLAN).

1) Uvodi se kasnije.

Ovdje prikazana vozila i dodatna oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog njemačkog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Pogledajte i naš konfigurator kako biste dobili pregled trenutačno raspoloživih modela i opreme.

Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim