Jedan dodir intuitivniji

Klasične funkcijske tipke u cockpitu u Golfu GTI pretežno su ustupili mjesto površinama osjetljivima na dodir. Tako ćete primjerice Climatronicom upravljati sasvim jednostavno i intuitivno preko tipki i klizača. I dodirnim multifunkcionalnim sportskim upravljačem od kože možete rukovati jednostavnim dodirom prsta. U kombinaciji s inteligentnim vođenjem kroz izbornik omogućen vam je pristup brojnim funkcijama. Haptički feedback u obliku blage vibracije potvrđuje svaki unos.

Ovdje prikazana vozila i dodatna oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog njemačkog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Pogledajte i naš konfigurator kako biste dobili pregled trenutačno raspoloživih modela i opreme.

Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim