Čeka vašu naredbu: rukovanje govornim naredbama

Jednostavno recite svom Golfu GTI ako želite slušati drugu radio stanicu, nazvati nekoga, smanjiti klima-uređaj ili se odvesti nekom drugom dionicom: upravo je to moguće s opcionanalnim rukovanjem govornim naredbama, bez ikakvih posebnih naredbi.
Vaš Golf GTI još će vas bolje razumjeti s online rukovanjem govornim naredbama u sklopu usluge We Connect Plus: s njim je prepoznavanje normalnog govora još bolje te se odvija intuitivno.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim