Drži vas na voznom traku. I druge na dovoljnoj udaljenosti.

S opcionalno dostupnim sistemom "Travel Assist" u vozilu imate izrazito korisnu podršku za vožnju. Naime, on će se pritiskom na tipku pobrinuti za komfor u vožnji* na visokoj razini tako što će vam pomoći u monotonim i napornim situacijama u vožnji:

  • "Travel Assist" može osobito na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg.
  • U kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG opušteno ćete voziti tokom zastoja i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

* U okviru granica sistema, vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sistemom podrške i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim