Golf. Umrežen sa svijetom.

Golf je vaša propusnica za ulazak u digitalne usluge i servise firme Volkswagen: ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete se vrlo jednostavno i pri tome besplatno koristiti inovativnim online uslugama.

We Connect¹ će vašu svakodnevicu s jedne strane učiniti ugodnijom, a s druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup svim važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti, online alarmnom uređaju protiv krađe i planiranju termina servisa. Osim toga, svoj smartphone možete upotrijebiti kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez traženja ključa.² ³

A s aplikacijom We Connect⁴  za smartphone imate pregled najvažnijih podataka o svom Golfu i tokom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

 

1) Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. Pri tome treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici www.portal.volkswagen-we.com za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tokom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.

2) Raspoloživo samo s opcionalnim navigacijskim sistemom "Discover Pro" i u kombinaciji s aplikacijom We Connect. Na početku, nakon ugovaranja funkcije na raspolaganju vam stoji pet mobilnih ključeva koji se mogu iskoristiti unutar prve 4 godine od sklapanja ugovora za We Connect. Prosljeđivanje mobilnog ključa pretpostavlja provjeru identiteta pošiljatelja ključa u postupku Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom smartphoneu mobilni ključ ima jednogodišnju valjanost koja je povezana s krajnjim uređajem.

3) Uslove korištenja mobilnog ključa pronaći ćete ovdje:

https://www.volkswagen.ba/povezivost-i-mobilne-usluge/povezivost/we-connect/komfor

4) Za korištenje besplatne aplikacije We Connect potreban je smartphone s prikladnim operativnim sistemom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim