Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Impressum Ograničenja o postavljanju linkova

Ograničenja o povezivanju

1. Ovaj website postavlja i ažurira firma koja je u sastavu koncerna Porsche ("Porsche") i obuhvata početnu stranicu (homepage) i sve ostale stranice ovog website-a.

2. Porsche pozdravlja i dopušta postavljanje pravno korektnih veza, odn. linkova sa početnom stranicom i svim ostalim stranicama ovog website-a. Svako povezivanje mora jasno i nedvosmisleno da ukazuje na vezu sa website-om Porsche; naročito svi sadržaji website-a Porsche moraju da bude reprodukovani neizmenjeno.

3. Izričito je zabranjeno povezivanje sa podstranicama website-a Porsche bez informacija o jasnoj oznaci porijekla (Deep-Link). Porsche zadržava pravo da bez navođenja razloga određenim licima, firmama, udruženjima, grupama lica i/ili grupacijama firmi uskrati povezivanje vezano za određene web sadržaje, web lokacije ili website-ove.

4. Porsche zadržava pravo da bez navođenja razloga određenim licima, firmama, udruženjima, grupama lica i/ili grupacijama firmi uskrati povezivanje vezano za određene web sadržaje, web lokacije ili website-ove.

5. Direktno ili indirektno postavljanje linkova na website-u Porsche koji su u bilo kakvoj vezi sa informacijama, web sadržajima ili web lokacijama i Web stranicama čiji je sadržaj pravno nedozvoljen, nemoralan, politički radikalan, diskriminirajući, kriminalan, odbojan i slično, u svakom slučaju nije dozvoljeno. Porsche se izričito distancira od takvih sadržaja na dotičnim website-ovima, uključujući i podstranice.

6. Porsche ne preuzima odgovornost za štete ili smetnje, koje god vrste i pravnog osnova one bile, koje nastaju ili su nastale uslijed povezivanja protivno ovim Ograničenjima o povezivanju.

7. Porsche zadržava pravo da u svakom trenutku, bez navođenja razloga, opozove dopuštenje o povezivanju kao i da u slučaju provede Ograničenja o povezivanju upotrebi sva tehnička i/ili zakonska sredstva koja mu stoje na raspolaganju.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim