Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Golf R

Jednom i zauvijek

Novi Golf R pomiče granice mogućeg svojom impresivnom inovacijskom snagom, brzinom i dinamikom. Automobil stvoren za sve koji teže većim ciljevima, a istodobno ostaju vjerni vlastitim principima. Simbol nove dimenzije performansi koja ga istovremeno čini nenadmašivim modelom ove modelske linije i zvijezdom marke R.

Performanse

Ključni igrač svoje generacije

 

Od 0 do 100 km/h za samo 4,7 sekundi: EA888 evo4 TSI motor s okretnim momentom od 420 Nm i snagom od 235 kW (320 KS) demonstrira šta se u R modelu krije. Njegov pogon na sve točkove 4MOTION s tehnologijom R-Performance Torque Vectoring na stražnjoj osovini osigurava varijabilnu raspodjelu snage. Model Golf R s opcionalnim paketom R-Performance, čije su postavke usklađene na Sjevernoj petlji Nürburgringa, povećava također elektroničko ograničenje najveće brzine s 250 km/h na 270 km/h te nudi dva ekskluzivna profila vožnje: profil "Special" za Nürburgring i profil "Drift" za optimalnu dinamiku vožnje izvan javnih dionica.

Stil R modela

Vanjski dizajn - stvoren za performanse

 

Dizajn novog Golfa R: markantan i ekspresivan. Počevši od redizajniranog prednjeg branika s prednjim spojlerom, bočnim krilima i rešetkom otvora za prozračivanje u stilu R modela preko ekskluzivnih bočnih pragova i 18" aluminijumskih točkova "Jerez". I tako sve do voznog postroja spuštenog za 20 milimetara, zahvaljujući kojem je ovaj model prepoznatljiv kao sportaš. Paket R-Performance dolazi s opcijonalnim detaljima kao što su stražnji spojler koji je karakterističan za motosport i 19" aluminijumskim točkovovima "Estoril". Novi stražnji branik, koji uokviruju četiri kromirana dvostruka završetka ispušne cijevi, osigurava još veću suverenost.

Unutrašnjost - dobro došli u cockpit

 

U unutrašnjosti modela Golf R dočekat će vas sportska udobnost koju možete vidjeti i osjetiti. Vozač i suvozač sjede na premijskim sportskim sjedalima s integriranim naslonima za glavu u stilu R modela. Kombinirani instrument "Digital Cockpit Pro" s mogućnošću konfiguracije prvi put objedinjuje sve sportske prikazne elemente i elemente za rukovanje u prikaz "R-View" koji je posebno prilagođen modelu Golf R. Također u serijskoj opremi vozila: infotainment sistem "Discover Media" uključujući rukovanje govornim naredbama. A zahvaljujući posebno dizajniranom multifunkcionalnom sportskom upravljača uključujući tipku "R", za profil "Race" također će biti dovoljan tek jedan pritisak na tipku.

Odluka ili istraživanje

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim