Dobro došli u svoju zonu komfora

Jednostavnost korištenja

Sa svojim digitalnim zaslonima, jednostavnima za korištenje, vaš Golf vam omogućuje maksimalnu jednostavnost korištenja. Serijski dostupan Digital Cockpit s ekranom od 25,4 cm uparen s 20,95 cm velikim ekranom radio sustava "Composition Media" donosi budućnost pred vas. 

Dodatno možete upravljajući gestama ili govornim naredbama korigirati postavke raznih sustava i mogućnosti koje vam nudi vaš Golf. To znači: manje tipki, a više udobnosti za vas. 

Opcionalno dostupan i s 25,4 cm dodirnim ekranom uz "Ready 2 Discover" i Discover Media. S "Discover Pro" on čini Innovision cockpit.

Upravljanje govornim naredbama moguće s opcionalno dostupnim navigacijskim sistemima "Ready 2 Discover", "Discover Media" ili "Discover Pro".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Inteligentan, umrežen i električan Novi Golf

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim