Snaga, novodefinirana

Motori

Kod novog Golfa stoji vam na raspolaganju široka paleta motora: TSI, TDI i TGI motori - za snažne performanse s posebno niskom potrošnjom. Oni će vam omogućiti ravnomjernu razvoj snage uz kombinaciju niskog obima motora, turbopunjača i direktnog ubrizgavanja goriva. Osim toga, uz određene motore dostupno aktivno upravljanje cilindrima u nekim motorima. Cilindri se automatski isključuju čim je potrebno manje energije. 

Važna novost: e-TSI s Mild Hybrid tehnologijom. Starterski generator podržava motor pri pokretanju i pri maloj brzini. Za kočenje se koristi litij-ionska baterija. To osigurava značajno smanjenje potrošnje i emisija.

* Uvodi se kasnije.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Inteligentan, umrežen i električan Novi Golf

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim