Ugodna muzika, ugodno upakovana

Harman Kardon sound sustav

Opcionalno dostupan sound sistem Harman Kardon oduševit će vas svojim sofisticiranim i profinjenim zvukom te elegantnim dizajnom. Kreiran za ljubitelje glazbe, koji od iskustva slušanja muzike u vožnji traže nešto više. Očekuje vas izbalansirani zvuk visokih i niskih tonova te precizan bas. Harman Kardon obogatit će i cestu i vaš Golf nezaboravnim tonom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju saglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriť meni

Inteligentan, umrežen i električan Novi Golf