Elegancija i dinamika – precizno naglašene.

Ekterijer.

Novi Passat objedinjuje dosljednu funkcionalnost i sportske linije u stilskom izgledu. Zahvaljujući svojoj skladnoj silueti i naglašenim linijama ispunjava čak i visoke zahtjeve. Markantna zaštitna rešetka hladnjaka i signature glavnih svjetala odmah će privući vaše poglede.

S veseljem iščekujte ekspresivan izgled i kvalitetnu obradu. Prednji i stražnji branici, LED glavna svjetla odnosno opcionalna LED Matrix glavna svjetla te novodizajnirana LED stražnja svjetla oduševit će vas modernim dizajnom.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti. Novi Passat.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim