Optimiziran za kratke putove kočenja.

Elektromehanički pojačivač sile kočenja.

Kada iznenada morate usporiti, kočnica vašeg vozila trebala bi učinkovito reagirati bez odgode. Elektromehanički pojačivač sile kočenja poboljšava također vožnju uz podrškuu uz impresivne prednosti:

  • Opcionalna automatska regulacija razmaka ACC reagira komfornije. Regulacije kočenja mogu se preciznije dozirati pomoću elektromehaničkog pojačivača sile kočenja.

  • U kombinaciji sa sistemom "Front Assist" sa sistemom prepoznavanja pješaka možete znatno smanjiti svoj put kočenja1 Tako se mogu smanjiti opasnost od sudara s pješakom i brzina udarca.

U okviru granica sistema.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti. Novi Passat.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim