Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu.

Navigacija.

Opcionalni navigacijski sistem "Discover Pro" integriran je u digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit. Ova vam kombinacija omogućuje prikaz informacija na zaslonu po vašem ukusu. Vašem osobnom komforu pridonosi također prirodno rukovanje govornim naredbama pomoću kojeg možete intuitivno rukovati različitim funkcijama. Sa sistemom "Discover Pro" dobivate osim toga pripremu za mobilni ključ.1 Tako možete otključati i pokrenuti svoj Passat pomoću smartphonea*.

Ostale karakteristike:

  • digitalni radioprijem DAB+
  • osam zvučnika
  • sistem prepoznavanja prometnih znakova
  • interfejs za mobilni telefon "Comfort"
  • Streaming & Internet
  • App-Connect

Dostupno samo za Samsung smartphone uređaje sa GSMA standardom. Preduslov je opcionalni navigacijski sistem "Discover Pro" i opcionalni sistem zaključavanja i pokretanja bez ključa „Keyless Access".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti. Novi Passat.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim