Unaprijeđen koncept prostora.

Unutrašnjost.

Uđite i trenutno osjetite atmosferu koju prvenstveno očekujete u višoj klasi. U novom Passatu uživat ćete u osjećaju slobode prostora: zahvaljujući vodoravnim dekorima na instrumentnoj ploči i povezanosti s vratima unutrašnjost je vizualno izdužena te stoga djeluje veća i prostranija. Izuzetno kvalitetni materijali i jasnoća oblika kojima se odlikuje premium karakter unutrašnjosti u jednakoj će vas mjeri oduševiti kao veliki prostor za noge.

Središnja konzola s velikim pretincem za odlaganje, elegantna instrumentna ploča i izrazito kvalitetni dekori usklađuju stilsku eleganciju i funkcionalnu urednost.

Kada sjednete u svoj Passat, više nećete htjeti iz njega izaći. Sjedala s individualno prilagodljivim naslonima za glavu ispunit će sve zahtjeve u pogledu estetike i udobnosti.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti. Novi Passat.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim