Paket Offroad

Dobro izgleda i na zahtjevnom terenu

S opcijskim paketom Offroad proširit ćete kvalitete novog Touarega na terenu. Uz sedam serijskih profila vožnje na raspolaganju vam dodatno stoje i profili za vožnju po šljunku i pijesku kako biste postavke motora i mjenjača prilagodili uslovima vožnje. Novi Touareg s paketom Offroad odlikuju i sljedeće karakteristike:

  • Hladnjak, akumulator, podvozje i spremnik za gorivo imaju jaču zaštitu.
  • Za veći doseg spremnik za gorivo ima volumen od 90 litara.
  • Na raspolaganju su dvije ušice za vuču kako biste tokom vožnje zahtjevnim terenima mogli montirati jednu sprijeda, a drugu straga.
  • Serijski pogon na sve točkove 4MOTION pomiče svaki točak zasebno.

Navedene vrijednosti potrošnje i emisija prikupljene su prema zakonskim postupcima mjerenja (Uredba (EZ) br. 715/2007 u trenutačno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o učinkovitom iskorištavanju goriva/struje nego i o stilu vožnje, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje, emisija CO₂ i dosega moguće su zbog dodatne opreme i pribora (npr. gume, kuka za vuču, krovni nosač itd.) te zbog načina vožnje, brzine, upotrebe komfornih/sporednih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, opterećenja, odabira profila vožnje, topografije itd. Ti čimbenici utječu na relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Nameti na normiranu potrošnju (austr. NoVA) i oporezivi dodatak izračunavaju se prema emisijama CO₂ u g/km.  

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Touareg

Novi Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim