Paketi opreme od kože

Stilska presvlaka od kože

Za vaš Touareg na raspolaganju vam stoje dva opcijska¹ kvalitetna paketa opreme od kože: Puglia i Varenna.

Puglia

Održivo štavljena koža s ekstraktom lista masline u sklopu paketa "Puglia"² unutrašnjosti daje iznimno elegantnu notu. Dvostruki šavovi u izvedbi Ceramique i prošivanje s kontrastnim šavovima u području ramena i na unutrašnjim stranama vrata sjedalima daju poseban šarm.

Varenna

U sklopu opreme od kože "Varenna" sjedala imaju uzorak u obliku romba te su dostupna u različitim bojama, na primjer u smeđoj ("Florence"), srednje smeđoj ("Raven"), bež ("Atacama") i svijetlosivoj ("Mistral").

Opcijski za Touareg R-Line.

Središnji dijelovi sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova površine za sjedenje na prednjim sjedalima i na bočnim stražnjim sjedalima od kože "Puglia".

Navedene vrijednosti potrošnje i emisija prikupljene su prema zakonskim postupcima mjerenja (Uredba (EZ) br. 715/2007 u trenutačno važećoj verziji) u okviru tipskog odobrenja vozila na temelju WLTP postupka ispitivanja. Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila. Potrošnja i emisije CO₂ nekog vozila ne ovise samo o učinkovitom iskorištavanju goriva/struje nego i o stilu vožnje, dionici te drugim netehničkim čimbenicima. Drugačije vrijednosti potrošnje, emisija CO₂ i dosega moguće su zbog dodatne opreme i pribora (npr. gume, kuka za vuču, krovni nosač itd.) te zbog načina vožnje, brzine, upotrebe komfornih/sporednih trošila, vanjske temperature, broja suputnika, opterećenja, odabira profila vožnje, topografije itd. Ti čimbenici utječu na relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika. Nameti na normiranu potrošnju (austr. NoVA) i oporezivi dodatak izračunavaju se prema emisijama CO₂ u g/km.  

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Touareg

Novi Touareg

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim