Spaja ugodno s korisnim

App Connect

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opcionalno dostupna (serijski od linije Polo Life)  usluga App Connect1. Muzika, poruke, karte ili audio knjige prenose se na zaslon infotainment sistema, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Za povezivanje smartphone uređaja moguća su tri interfejsa: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink®. Posebno ugodno:  korištenje interfejsa Apple CarPlay™ i Android Auto™ bežičnim spajanjem za opcionalne navigacijske sisteme "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover"2.

Više App Connect

1) App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici  https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici  https://android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici  https://mirrorlink.com/.

2) Serijski za Polo Style i Polo R-Line

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Polo

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim