Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Polo

Može više

Tko kaže da od malog vozila ne možete očekivati velike stvari? Otkrijte progresivan dizajn i inteligentnu tehnologiju u novom Polu.

 

 

Novi Polo nudi brojne istaknute detalje, a ovdje su tek tri:

IQ.LIGHT - LED-Matrix-glavna svjetla

Izazivaju sjaj u očima

Ostali detalji

IQ.DRIVE Travel Assist

Drži vas na voznom traku i druge na dovoljnoj udaljenosti

Više o IQ.DRIVE

Digital Cockpit

Važne informacije u vidnom polju

Više o digitalnom komforu

Dizajn

IQ.LIGHT - matrix LED glavna svjetla

Izazivaju sjaj u očima

Opcijonalno1 ćete novi Polo odmah prepoznati po pravoj vizualnoj atrakciji: inovativnim IQ.LIGHT - matrix LED glavnim svjetlima. Matrix tehnologija omogućava trajnu vožnju s dugim svjetlima bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu.2 Što sprijeda ostavlja dobar utisak, ne smije nedostajati straga: dio paketa su opcionalna LED stražnja svjetla s animiranim stop svjetlom i integriranim dinamičnim žmigavcima koji svojom skladnom svjetlosnom linijom pokazuju smjer kretanja vozila. 

Vanjski dizajn

Individualan nastup tipičan za Polo

Svojom kompaktnom veličinom i novim detaljima dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Osobito je upadljiv novooblikovani prednji dio vozila s opcijonalnom LED svjetlosnom trakom između glavnih svjetala u kombinaciji s IQ.LIGHT - matrix LED glavnim svjetlima. Ako pomnije pogledamo, vidjet ćemo da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiri linije opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje vlastitim karakteristikama. Primjerice kromiranim dekorima i drugim opcionalnim detaljima kao što su krov s usklađenim bojama ili svjetla za maglu. Koji je vaš favorit? 

Točkovi

Više izbora: program točkova za Polo

S kojom će kombinacijom guma i naplataka* vaš novi Polo najbolje izgledati, stvar je ukusa. Ali sigurni smo da ćete odabrati pravu.

Pregled svih točkova

* Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama. U BiH zakonski ste obvezni prilagoditi svoje vozilo zimskim vremenskim uvjetima.

Unutrašnjost

Rundum ausgestattet

Izvana oduševljenje, iznutra još veće iznenađenje. Novi Polo već u sklopu serijske opreme oduševljava brojnim detaljima opreme kao što su pregledni Digital Cockpit, osvježavajući klima-uređaj te radiouređaj "Composition" s digitalnim radioprijmom DAB+ i interfejsom za telefon. Želite li još više, primjerice individualno namjestiv Digital Cockpit Pro, klima-uređaj "Climatronic" s intuitivnom regulacijom preko dodirnih površina ili ambijentalno osvjetljenje? Nema problema, oni su ovisno o liniji opreme dostupni serijski ili opcionalno. Slobodno pretražite naše linije opreme Polo, Polo Life, Polo Style i Polo R-Line.

Panoramski podizni/pomični krov

Otvoren za više doživljaja

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže preko cijele širine vozila, opcijonalno električni panoramski podizni i pomični krov pravi je magnet za oči. U unutrašnjosti će se pobrinuti za više svjetlosti, a usto će pružiti još ljepši otvoreni pogled u nebo. A otvoreni pogled podrazumijeva slobodan put za sunčeve zrake i svježi zrak. Vi odlučujete koliko toga želite: krov se može podići ili potpuno otvoriti. A za ugodne temperature kod jakog sunčevog zračenja pobrinut će se zatamnjeno staklo i kvalitetna roleta.

Digitalni komfor

Digital Cockpit

Važne informacije u vidnom polju

Kombinirani instrument Digital Cockpit u sklopu serijske opreme3 prikazuje vam klasične sadržaje poput brzinomjera i brojača kilometara na displayu u boji visoke rezolucije veličine 20,32 cm (8"). U kombiniranom instrumentu Digital Cockpit Pro4 prikaz na displayu veličine 26,04 cm (10,25") možete prilagoditi prema individualnim željama. Tako možete odabrati vizualni prikaz svojih sistema podrške za vozača ili kombinaciju navigacijske karte i medijskih sadržaja - i to s atraktivnim grafikama i animacijama.

Radiouređaj i navigacija

Zabava koja predvodi

Jeste li već čuli? Radiouređaj "Composition" sa displayom veličine 15,5 cm (6,5") (serijski za linije Polo i Polo Life) pobrinut će se za dobru zabavu u vašem Polu u svakom trenutku. Ništa čudno s obzirom na to da on obuhvaća i digitalni radioprijem DAB+, dva mjesta za umetanje USB-a tipa C i interfejs za telefon. Po želji od linije Style u sklopu serijske opreme dolazi i radiouređaj "Ready 2 Discover". Osim velikog TFT zaslona u boji veličine 20,3 cm (8") on ima i mogućnost nadogradnjete se odsada može proširiti navigacijskom funkcijom putem In-Car-Shopa. Tko želi da ga se od samog početka vodi, može odabrati opcionalni navigacijski sistem "Discover Media" s ekranom veličine 20,3 cm (8") i uslugama "Streaming & Internet"6 ili navigacijski sistem "Discover Pro" s ekranom veličine 23,5 cm (9,2") i uslugama "Streaming & Internet"6 . 

Rukovanje govornim naredbama

Sluša vas

Zahvaljujući intuitivnom rukovanju govornim naredbama glasom možete upravljati radiouređajem, telefonom i opcionalnom navigacijom u svom novom Polu. Govornim unosom možete odabrati odgovarajuću radio stanicu, prikladan unos u adresaru ili traženi telefonski broj. A s opcionalnim online rukovanjem govornim naredbama7 u sklopu usluge We Connect Plus8  vaš će vas novi Polo razumjeti još bolje. Odaberite online primjerice svoju omiljenu muziku ili potpuno intuitivno upravljajte unosom odredišta u svojoj navigaciji.

Konfigurisati model Polo po želji

Svoje vozilo iz snova možete konfigurisati prema vašim željama i potrebama. U prvom koraku odaberite liniju opreme, farbu i felge. U drugom koraku, možete opremiti svoj Polo odgovarajućim interijerom, dizajnerskim elementima, sistemima pomoći i dodatnom opremom.

Neka Polo bude vaš Polo.

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE Travel Assist

Drži vas na voznom traku i druge na dovoljnoj udaljenosti

Ako se odlučite za IQ.DRIVE Travel Assist9, novi Polo bit će opremljen kapacitivnim upravljačem: zahvaljujući površini osjetljivoj na dodir može samostalno prepoznati imate li u svakom trenutku vozilo "u rukama", i to ne samo u prenesenom značenju. IQ.DRIVE Travel Assist pobrinut će se za iznimnu udobnost u vožnji tako što će vam pomoći u monotonim i napornim situacijama u vožnji10. IQ.DRIVE Travel Assist može osobito na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg10.

Automatska regulacija razmaka ACC

Drži razmak i poštuje ograničenja brzine

Opcionalna automatska regulacija razmaka ACC11 može vam pomoći u održavanju prethodno namještene najveće brzine (do 210 km/h) i razmaka od vozila ispred.12 Tako u zastoju vaš novi Polo može automatski kočiti i ponovno krenuti (uz opcionalni automatski mjenjač DSG). ACC se u kombinaciji s opcionalnim navigacijskim sistemom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i podrškom za vožnju zavojima.13 Tako će vam biti pružena podrška u sprečavanju prekoračenja brzine preuzimanjem službenih ograničenja brzine.12  Sistem pri tome na temelju navigacijskih podataka o dionici može prilagoditi brzinu vlastitog vozila zavojima, križanjima (skretanjima) i kružnim tokovima.12

Podrška upravljanja pri parkiranju „Park Assist“ uključujući pomoć pri parkiranju

Nikad lakše parkiranje

Novi Polo s opcionalnom podrškom upravljanja pri parkiranju "Park Assist"14  uključujući pomoć pri parkiranju neće vam u prolasku samo reći je li parkirno mjesto dovoljno veliko - nego će i samostalno parkirati umjesto vas.15  Vi samo upravljate papučicom spojke, gasa i kočnice te promatrate okolinu.15  Ostalo će on sam učiniti.

  • Senzori registriraju prikladna parkirna mjesta (do maks. 40 km/h).
  • Za ulazak u bočna parkirna mjesta potrebna je barem dužina vozila plus 80 cm razmaka za manevriranje, dok je za izlazak iz bočnih parkirnih mjesta potrebno barem 25 cm ispred i iza vozila.
  • Za okomita parkirna mjesta mora postojati razmak od minimalno 35 cm s obje strane.
Podrška pri promjeni voznog traka „Side Assist“

Promjena voznog traka uz pomoć sistema

Podrška pri promjeni voznog traka "Side Assist" preko LED sijalice u vanjskim ogledalima prikazuje druga vozila u mrtvom uglu i vozila koja se kreću iza vas na udaljenosti do 50 metara.16 Ako uključite žmigavac radi promjene voznog traka, sistem može izračunati bi li jedno od tih vozila predstavljalo opasnost za vas zbog svog položaja i brzine - te vas po potrebi upozoriti uočljivim treperenjem sijalice.

Još više informacija o novom Polu:

Er überzeugt mit komfortablen, sicheren und modernen Features.

Ostali detalji

Povezivost

Natrag

Konnektivität

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim