Bolja informiranost, bolje putovanje.

Bolja orijentacija, aktuelnije informacije: Paket Car-Net usluga "Guide & Inform"* koji vam je na raspolaganju s opcionalnim dostupnim navigacijskim sistemom "Discover Media" otvara vam nove mogućnosti korištenja prednosti interneta za vožnju u vašem Volkswagenu.   

Koristite se podacima čija se aktuelnost gotovo pa ne može nadmašiti. Kada primjerice negdje dođe do zastoja ili kada se zastoj raščisti, to ćete saznati online gotovo u stvarnom vremenu. Posebno komforno:vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način. Dopustite Car-Netu da traga za ugostiteljskim objektima te pomoću online traženja posebnog odredišta otkrijte brojne atraktivne restorane i ostale značajne lokacije duž vaše rute. Moguć je prikaz broja slobodnih parkirnih mjesta u javnim garažama koje su uključene u uslugu te benzinskih stanica s aktuelnim informacijama o cijenama. A uz online uvoz odredišta možete jednostavno poslati navigacijska odredišta u vozilo iz vašeg ureda, od kuće ili tokom putovanja.

* Za korištenje usluga "Car-Net Guide & Inform" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s firmom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/car-net. U slučaju kasnije registracije besplatno se vrijeme korištenja skraćuje.

Korištenje mobilnih online usluga (Car-Net "Guide & Inform") moguće je samo s opcionalnom opremom "Discover Media". Dodatno vam je potreban mobilni krajnji uređaj s mogućnošću povezivanja s internetom (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Alternativno se s opcionalnim CarStickom LTE u kombinaciji s navigacijskim sistemom "Discover Media" također može jednostavno uspostaviti internetska veza za vaš navigacijski uređaj i Wi-Fi hotspot u vozilu. Car-Net usluge raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja paketa podataka s interneta mogu posebno prilikom korištenja u inozemstvu nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja usluga Car-Net svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim operaterom!

Raspoloživost usluga Car-Net Guide & Inform može se razlikovati ovisno o zemlji. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o uslugama Car-Net potražite na stranici www.volkswagen.com/car-net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uslovima mobilnih tarifa kod vašeg mobilnog operatera.

Koristite se svojim aplikacijama i u svom T-Crossu.

Opcionalni Car-Net App-Connect omogućuje vam jednostavno povezivanje vašeg smartphonea s opcionalnim radiosistemom "Composition Media" ili po želji dostupnim navigacijskim sistemom "Discover Media". Na taj način možete pomoću dodirnog zaslona rukovati odabranim aplikacijama s vašeg mobilnog telefona. Međutim, prednost nije samo jednostavno rukovanje: brojne aplikacije mogu obrađivati informacije koje je vozilo stavilo na raspolaganje kako bi vam ponudile dodatne korisne ili zabavne funkcije.

Volkswagen nudi čak tri interfejsa za povezivanje smartphoneova s pregršt mogućnosti: MirrorLink®, Android Auto™ kompanije Google i Apple CarPlay™. Na stranici www.volkswagen.de/mobiltelefon možete provjeriti s kojom je od navedenih tehnologija vaš smartphone kompatibilan. Imajte također na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji.

Inteligentna veza s vašim T-Crossom: Volkswagen Connect.

Besplatna aplikacija Volkswagen Connect App u kombinaciji s DataPlugom* osigurat će vam sve važne podatke o vozilu - za sveobuhvatan pregled vašeg vozila na smartphoneu. Pomoću jednostavne bluetooth veze i instalacije Volkswagen Connect će u tren oka pretvoriti vaš T-Cross u povezano vozilo (connected car) te pri tome ponuditi savršenu funkcijsku dopunu sistemu Car-Net Guide & Inform.

Na svom smartphoneu možete u svakom trenutku imati uvid u informacije kao što su kilometraža, predstojeći servisni intervali ili aktuelna upozorenja i preporučeni postupci. U slučaju defekta možete direktno iz aplikacije kontaktirati Volkswagenov hotline dotične zemlje koji je dostupan od 0 do 24 h ili najbližeg Volkswagen servisnog partnera. Pregledajte svoje posljednje vožnje u digitalnom protokolu vožnji i kontrolirajte svoje troškove pojedine vožnje pomoću monitora spremnika. A tokom vožnje svojim svakodnevnim dionicama možete prikupljati bodove i osvajati trofeje za još veću zabavu u vožnji.

Brojne dodatne funkcije Volkswagen Connect usluge potražite na stranici vwconnect.com.

*DataPlug dostupan je kod vašeg Volkswagen partnera. Detaljnije informacije o funkcijama aplikacije, često postavljanim pitanjima i kompatibilnosti s ostalim modelima od godine proizvodnje 2008. potražite na stranici vwconnect.com

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim