Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Istaknuti detalji novog T-Crossa iz različitih perspektiva.

Konfigurisati model T-Cross po želji

Svoje vozilo iz snova možete konfigurisati prema vašim željama i potrebama. U prvom koraku odaberite liniju opreme, farbu i felge. U drugom koraku, možete opremiti svoj T-Cross odgovarajućim interijerom, dizajnerskim elementima, sistemima pomoći i dodatnom opremom.

Neka T-Cross bude vaš T-Cross.

Svakodnevnica može biti tako posebna.

Opremljen mnoštvom talenata: novi je T-Cross funkcionalan i promjenjiv. Zahvaljujući svom crossover dizajnu, mogućnostima dizajniranja i velikoj svakodnevnoj praktičnosti ovaj model predstavlja savršen spoj varijabilnosti i kompaktnosti. Ukratko: on je spreman na gotovo svaku avanturu!

Impresivan nastup kompaktnog crossover dizajna.

Eksterijer

Novi T-Cross povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: Novi T-Cross spaja urbanost s funkcionalnim dizajnom: dugi poklopac motora i široka rešetka hladnjaka pružaju mu markantan izgled. Ovaj svestrani talent s upečatljivom karoserijom izgleda dobro u svakoj prilici: u gradu, u svakodnevici i na terenu.

Više informacija

Jedinstven, tačno prema vašim željama.

Interijer

U posebne detalje unutrašnjosti ubrajaju se ambijentalno osvjetljenje, izuzetno kalitetna sjedala od tkanine te opcionalni paketi dizajna u tri različite izvedbe. Osim što nudi udobnost na visokoj razini, unutrašnja se oprema može također individualno oblikovati.

Više informacija

Uvijek prezentirani u najboljem svjetlu.

Svjetla

Novi T-Cross itekako blista: sa serijskim LED svjetlima za dnevnu vožnju i halogenim glavnim svjetlima ovaj se gradski SUV pokazuje u savršenom svjetlu. Linija opreme Style pri tome je opremljena LED glavnim svjetlima.

Više informacija

Sve se vrti oko vas: program točkova za T-Cross.

Točkovi

S kojim će točkovima vaš T-Cross najviše blistati u potpunosti ovisi o vama. Izbor je, naime, prepušten vama kada je u pitanju opsežan program točkova*: točkovi od aluminijuma veličine od 16" do 18" vašem T-Crossu daju potpuno osobnu notu, poput 18" točkova od aluminijuma "Nevada"** crne boje s dijamantno poliranom površinom.

Više informacija

Vaš zaštitni znak.

Novi je T-Cross promjenjiv kao nijedan model dosad: s opcionalnim paketima dizajna crne, Energetic narandžaste i Bambus Garden zelene boje od linije opreme Life svom ćete modelu osigurati jedinstven izgled i učiniti ga pravom ikonom stila.

Paket dizajna Energetic narandžaste boje

Oblikujte unutrašnjost po svom ukusu.

Opcionalni paket dizajna Energetic narandžaste boje definitivno je pravi magnet za oči. Uspješnom kombinacijom Energetic narandžaste i sive boje kod dizajna dekora krećete u ofenzivu boja te svoj T-Cross pretvarate u pravog trendsetera.

Saznajte više

 

Paket dizajna crne boje

Vi određujete individualni izgled svoje unutrašnjosti.

Volite jednostavne boje i sportski stil? Onda će vam savršeno pristajati opcionalni paket dizajna crne boje: s akcentima u unutrašnjosti poput dekora crne boje visokog sjaja i sive boje svaka će vožnja u vašem T-Crossu ostaviti upečatljiv utisak.

Saznajte više

 

Paket dizajna"Bambus Garden"

Unutrašnjost po vašem ukusu? Izvolite.

Srednjim dijelovima i unutrašnjim stranama sjedala tirkiz, narandžaste i Platinum sive boje te elegantnim dizajnom dekora crne i sive boje unutrašnjost ćete pretvoriti u pravi magnet za oči.

Saznajte više

 

Prilagođava se onima koji ne rade kompromise.

Prilagodite novi T-Cross svojim osobnim željama i odaberite između linija opreme T-Cross, Life i Style. Neovisno o tome za što se odlučite - varijante opreme ispunit će vaš zahtjev u pogledu kvalitete i udobnosti.

Style
Life
T-Cross
Style
Life
T-Cross

Udobnost koja se vidi i osjeti.

Novi T-Cross u liniji opreme Style nudi visoku razinu udobnosti i pregršt serijskih detalja poput LED glavnih svjetala, pomoći pri parkiranju, sportskih komfornih sjedala i markantnih 17" alumijumskih točkova.

Uđite i ugodno se osjećajte.

U liniji opreme Life odmah ćete se ugodno osjećati: detalji poput klima-uređaja, prostrane podnice prtljažnika, multifunkcionalnog upravljača i multifunkcionalnog pokazivača "Plus" svaku će vožnju automobilom pretvoriti u ugodan doživljaj.

Impresionira u sklopu serijske opreme.

Visoku razinu kvalitete osigurat ćete već osnovnom linijom opreme T-Cross: brojne karakteristike opreme poput varijabilne stražnje klupe, serijskog radiouređaja „Composition Colour“, podrške zadržavanja vozila na voznom traku „Lane Assist“ i sistema poziva u nuždi eCall pridonose vašoj udobnosti i sigurnosti.

Biti spontan je uvijek dobra ideja.

Više ste spontani tip? Onda je novi T-Cross vaš idealni pratitelj na putovanjima. Zahvaljujući preklopivom naslonu suvozačevog sjedala i pomičnoj stražnjoj klupi ovaj je model prostran i fleksibilno će se prilagoditi vašim željama. Vaš digitalni cockpit: inovativni, moderni Active Info Display koji vam je opcionalno dostupan. On će vam prikazati podatke o vožnji i vizualno predočiti sisteme podrške za vozača.

Stražnji dio vozila

Ostanite fleksibilni i dok putujete.

T-Cross pokazuje iznimnu varijabilnost - zahvaljujući pomičnoj i djeljivoj stražnjoj klupi i većem slobodnom prostoru za noge. To konkretno znači: više prostora za vas i vaše saputnike, više prostora za odlaganje za sve.

Saznajte više

 

Prednja sjedala

Udobnost kakvu volite.

Ostanite jednostavno sjediti: opcionalna podrška za kralježnicu čuva vaša leđa upravo tokom dugih vožnji automobilom. A preklopivi naslon suvozačevog sjedala vašeg T-Crossa jednostavno je praktičan: on vam nudi dodatni prostor za odlaganje putne prtljage i torbi za kupovinu.

Saznajte više

 

Prostor

Više prostora za vašu fleksibilnost.

Želite više slobodnog prostora? Možete ga imati. Zahvaljujući svojoj svestranoj unutrašnjosti i velikom kapacitetu prtljažnika T-Cross nudi mnoštvo prostora za putnike, prtljagu i spontane poduhvate.

Saznajte više

 

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasične okrugle instrumente ekranom visoke rezolucije. Inovativni, moderni Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Saznajte više

 

Emocije visoke rezolucije.

Neovisno o tome jesu li vam tokom vožnje potrebne aktuelne prometne informacije, želite li pomoću navigacije doći do svog odredišta ili želite li jednostavno slušati svoju muziku - vaš T-Cross vam nudi različite mogućnosti udobnog i jednostavnog korištenja moderne tehnike.

Zabava i navigacija na visokoj razini.

Radiouređaj

Radiouređaj i pouzdana navigacija za vas su neizostavna oprema? I to je dobro. Radiouređaji i navigacijski sistemi u modelu T-Cross očarat će vas tokom vožnje dodirnim ekranom u boji, sistemom od čak šest zvučnika te brojnim mogućnostima priključivanja. Navigacijski sistem "Discover Media" oduševljava svojim ekranom veličine 20,3 cm (8") i intuitivnom navigacijom koju možete proširiti informacijama u stvarnom vremenu pomoću korisnih online Car-Net usluga.

Više informacija

Umreženi sa svime što vam je bitno.

Povezivost

Sa svojim ste smartphoneom gotovo uvijek online. Zašto ne i sa svojim T-Crossom? Car-Net "Guide & Inform" donekle će pojednostavniti vašu svakodnevicu i dovesti vas opuštenije do odredišta. Uskoro se više nećete htjeti odreći korisnih informacija u stvarnom vremenu i praktičnih funkcija. A uz aplikaciju Volkswagen Connect App imat ćete u svakom trenutku pregled nad svim važnim podacima o vašem T-Crossu.

 Saznajte više

Olakšava vam komunikaciju.

Telefonija

Više snage za mobilni telefon, tablet i MP3 player. Svoje uređaje jednostavno priključite preko integriranog USB interfejsa. Mobilne telefone sa standardom Qi možete vrlo lako napuniti: u tu svrhu svoj mobilni telefon jednostavno stavite u prednji pretinac za odlaganje. Preko induktivnog punjenja telefon će ubrzo ponovno postići svoju punu snagu.

 Više informacija

Izlazi van granica, ne izvan vozne trake

Sistemi podrške za vozača u vašem T-Crossu doprinose većem komforu u vožnji te vam mogu pomoći u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako ovu tehniku nećete uvijek primijetiti, dobro je znati da ona ipak postoji

Sigurnost
Vožnja
Parkiranje
Sigurnost
Vožnja
Parkiranje

Njegovih 5 zvjezdica pruža vam sigurnost.

Na Euro NCAP testu vozila se testiraju pod ekstremnim uslovima: pomoću crash testova, ali i brojnih drugih ispitivanja kojima se testira aktivna i pasivna sigurnost. Stoga će vas smiriti činjenica da je T-Cross dobio najvišu ocjenu od 5 zvjezdica*. Time se ovaj model ubraja u najsigurnije automobile u svojoj klasi.
\* Izvor: Euro NCAP, dodatne informacije potražite na stranici http://www.euroncap.com

Nemojte se svađati oko toga ko će voziti.

Kada budete vozili novi T-Cross, itekako ćete se zabaviti. Tome također mogu pridonijeti praktični sistemi podrške koji će vam puno toga učiniti jednostavnijim i ugodnijim. Priuštite si primjerice veću razinu udobnosti tokom dužih putovanja i prihvatite pomoć u prometu.

Vožnja je zabavna.A sada i parkiranje.

Parkiranje se vrlo lako može pretvoriti u test strpljivosti.Dobro je što vam opcionalni sistemi podrške pri parkiranju u novom T-Crossu susretljivo pomažu i time parkiranje čine izuzetno jednostavnim.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim