Oblikujte unutrašnjost po svom ukusu.

Volite boje koje pršte energijom? Onda je opcionalni paket dizajna Energetic narandžaste boje kao stvoren za vas: presvlaka sjedala za srednji dio i unutrašnje strane sjedala izrađena je u cool mladenačkoj narandžastoj i Ceramique kombinaciji. Dekor u 3D dizajnu "Transition" Energetic narandžaste i sive boje također predstavlja prave karakteristike dizajna. S njim su savršeno usklađeni pokrov središnje konzole Energetic narandžaste boje, kopča upravljača i zatamnjena stražnja stakla. 17" točkovi "Manila" za T-Cross Life i 18"točkovi "Köln" Hot narandžaste boje za T-Cross Style jednako uspješno upotpunjuju izgled veselih boja kao kućišta vanjskih ogledala Energetic narandžaste boje.

Korištenje mobilnih online Car-Net usluga "Guide & Inform" moguće je samo s opcionalnom opremom "Discover Media". Dodatno vam je potreban mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Alternativno se mogu koristiti opcionalni CarStick i zasebna SIM kartica s podatkovnom opcijom. Car-Net usluge "Guide & Inform" raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim providerom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno tokom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja Car-Net usluga "Guide & Inform" svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim providerom! Za korištenje Car-Net usluga "Guide & Inform" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s firmom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici https://connect.volkswagen-we.com/bs_BA.html. Raspoloživost Car-Net usluga "Guide & Inform" može se razlikovati ovisno o zemlji. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Guide & Inform" potražite na stranici www.volkswagen.com/car-net te kod svojeg Volkswagen partnera, a informacije o uslovima mobilnih tarifa kod svojeg mobilnog operatera.

Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s firmom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovom punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već tokom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tokom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potrebni su smartphone s operativnim sistemom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod svojeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svojeg mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim