Držite promet na distanci.

Automatska regulacija razmaka ACC po želji će vam pomoći pri održavanju željene najveće brzine* i namještenog razmaka od vozila ispred.**

 

\* Do maksimalno 210 km/h.

\**U okviru granica sistema.

Vidite bolje bez potrebe za aktivacijom dugih svjetala.

Opcionalna regulacija dugih svjetala "Light Assist" može pomoću kamere ugrađene iza vjetrobranskog stakla prepoznati vozila iz suprotnog smjera i vozila ispred te automatski prebacivati između kratkog i dugog svjetla.*

Ovim sistemom ne samo da se rasterećuje vozač, već se istovremeno znatno povećava vrijeme uključivanja dugih svjetala i omogućuje bolja vidljivost. Rezultat je veća udobnost tokom vožnji noću.

 

\* U okviru granica sistema.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim