Udobnost koja se vidi i osjeti.

Brojne karakteristične linije opreme Style trajno će vas oduševiti, baš kao i udobnost. LED glavna svjetla impresionirat će vas na prvi pogled zahvaljujući svojoj jačini osvjetljenja. Pomoć pri parkiranju sprijeda i straga uključujući funkciju kočenja pri manevriranju olakšat će vam parkiranje u nepreglednim situacijama. Srebrno eloksirani uzdužni krovni nosači predstavljaju elegantan akcent.

Vješto inscenirajte unutrašnjost svog T-Crossa - s ambijentalnim osvjetljenjem i dekorativnim umetcima "Lizard" osigurat ćete stilsku atmosferu. No to nije sve: sportska komforna sjedala pružaju ono što samo ime obećava. Vrlo su udobna te upravo tokom dužih vožnji automobilom čuvaju vaša leđa. Dinamični izgled upotpunjuju izrazito kvalitetni 17" aluminijumski točkovi "Chesterfield".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim