Individualna poput vašeg ukusa.

Karakter.

Želite da vaše vozilo ima ono nešto i pritom pokazuje vaš osobni stil? Onda će vas zasigurno oduševiti unutrašnjost vozila i individualne mogućnosti oblikovanja novog T-Crossa: kod dekorativnih umetaka po želji su vam dostupna tri paketa različitog dizajna. Odaberite svog favorita te unutrašnjosti svog T-Crossa osigurajte veću osobnost i ekspresivnost zahvaljujući različitim bojama za srednje dijelove sjedala, unutrašnje strane presvlaka sjedala, dekore i pokrove središnje konzole.

Osim brojnih mogućnosti oblikovanja T-Cross također nudi visoku razinu udobnosti: linije opreme T-Cross i Life opremljene su udobnim i izrazito kvalitetnim sjedalima od tkanine. U modelu T-Cross Style sjedit ćete na prednjim sportskim komfornim sjedalima.

Zahvaljujući neizravnom ambijentalnom osvjetljenju za liniju opreme Style, koje je opcionalno dostupno i za T-Cross Life, više se ne morate odricati senzualne atmosfere u unutrašnjosti. Ambijentalno osvjetljenje stavlja decentne svjetlosne akcente u unutrašnjosti vašeg T-Crossa, što je posebno ugodno tokom vožnji noću, a osim toga djeluje i vrlo moderno.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim