Vozite se samo obilaznim putovima koji se isplate.

Opcionalni navigacijski sistem "Discover Media" za radiosistem "Composition Media" opremljen je ekranom u boji veličine 20,3 cm (8"), instaliranim kartama za Evropu, ekranom osjetljivim na dodir sa senzorima približavanja te CD playerom sa šest zvučnika i mogućnošću reprodukcije MP3, AAC i WMA zapisa. Osim toga ovaj sistem raspolaže i sa dva otvora za SD karticu, USB interfejsom (tip A) i bluetooth vezom za mobilne telefone. A s mobilnim online Car-Net uslugama bit ćete i tokom putovanja na najbolji mogući način umreženi.

Ako želite, s njim možete slušati samo radio.

opcionalnom radiouređaju "Composition Media" ubraja se šest zvučnika. On sadrži sve funkcije i mogućnosti priključivanja prethodno spomenutog modela te USB interfejs (tip A). Pri tome je zahvaljujući dodirnom ekranu u boji veličine 20,3 cm (8") moguće posebno ugodno rukovanje.

 Serijski radiouređaj "Composition Colour" ima dodirni ekran u boji veličine 16,5 cm (6,5"), preko kojeg se također može reproducirati muzika u MP3 i WMA formatu. Omogućuje prijem FM radio stanica i raspolaže sa dva USB interfejsa (tip C). Svoj mobilni telefon možete priključiti putem bluetootha. Ton reproducira  šest kvalitetnih zvučnika.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim