Uvijek tu za vas. Sa sigurnošću.

Sistem poziva u nuždi eCall.

Sistem poziva u nuždi eCall pružit će vam podršku u slučaju nužde. Pomoć se, naime, u slučaju nužde poziva automatski ili manualno pritiskom na tipku. Ako vaš Volkswagen registrira sudar, eCall će automatski uspostaviti vezu s lokalnim zaposlenikom centrale (PSAP) i proslijediti važne informacije utvrđene u okviru granica sistema (npr. tačna pozicija i informacije o vozilu) kako bi se osigurala brza medicinska pomoć. Sistem poziva u nuždi eCall u svakom će vas trenutku informirati o aktuelnom statusu upućenog poziva u nuždi.

Šesto čulo u sklopu serijske opreme.

"Lane Assist".

Podrška zadržavanja vozila na voznoj traci "Lane Assist" može pri brzini iznad 60 km/h prepoznati napušta li vozilo nehotično vlastitu voznu traku.* Korektivnom podrškom upravljača može vratiti vašu pozornost na zbivanja u prometu.*

 

* U okviru granica sistema. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sistemom podrške i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Daleko najbolje vozite kada ste na distanci.

"Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi uključujući sustav prepoznavanja pješaka.

 Sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi može unutar granica sustava u slučaju prijetećeg sudara naletom straga smanjiti težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječiti sudar.* Ovaj sustav može prepoznati pješake i vozila na kolniku te na vrijeme upozoriti vozača kada uoči pješake i vozila. Ako nakon toga ne uslijedi reakcija, sustav može pokrenuti kočenje u nuždi.*

 

* U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim