Udobnost kakvu volite.

Prednja sjedala imaju čak nekoliko prednosti kada je udobnost u pitanju: od linije opreme Life naslon suvozačevog sjedala opcionalno se može u potpunosti preklopiti. Tako ćete dobiti dodatan prostor - pogotovo ako češće transportirate dugačke i kompaktne predmete.

Sve vidjeti i pritom imati pregled nad situacijom: povišeni položaj sjedenja pobrinut će se za veću razinu udobnosti tokom vožnje te kod ulaska i izlaska iz vozila, a pri tome će vam pružiti i dobru preglednost na cesti.

Opcionalno dostupne podrške za kralježnicu osigurat će vam posebnu zaštitu za vaša leđa tokom vožnje. One rasterećuju vaša leđa tokom vožnje i pridonose optimalnom položaju sjedenja. Kada dakle idete na duža putovanja, podrška za kralježnicu rasteretit će vašu leđnu muskulaturu te će istovremeno zaštititi vašu kralježnicu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim