Interfejs za mobilni telefon "Comfort"

Ostanite dobro povezani.

Opcionalni interfejs za mobilni telefon "Comfort" omogućuje opuštene razgovore tokom vožnje. Posebno praktično: integrirani pretinac za odlaganje s funkcijom induktivnog punjenja i induktivnim povezivanjem s vanjskom antenom pobrinut će se za gotovo besprijekoran prijem tokom handsfree razgovora. Njime možete jednostavno rukovati preko multifunkcionalnog pokazivača, multifunkcionalnog upravljača ili dodirnog ekrana radiouređaja. Pretinac je pri tome opremljen dodatnim USB priključkom za vanjske uređaje.

Induktivno punjenje.

Uvijek imate kabal za punjenje pri ruci kada vašem smartphoneu ponestane struje? U novom T-Crossu više ne morate brinuti oko kabla. Svoj mobilni telefon jednostavno stavite u prednji pretinac za odlaganje u kojem će se induktivno puniti. Preduslov je da vaš telefon podržava standard Qi. Induktivno punjenje uključeno je u opremu kod opcijonalnog interfejsa za mobilni telefon "Comfort", ali se također može zasebno naručiti.

Za sve koji znaju cijeniti male stvari u životu.

Pomoću dvaju USB priključaka u stražnjem dijelu središnje konzole koji su od linije opreme Life dostupni u sklopu serijske opreme vaši stražnji putnici mogu samo jednim potezom napuniti MP3 player, digitalnu kameru ili mobilni telefon. Poznato je, naime, da je posljednji u nizu uvijek prazan onda kada nam je najpotrebniji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim