Impresionira u sklopu serijske opreme.

Od osnovne linije opreme T-Cross oduševit će vas praktična stražnja klupa koja se može u potpunosti pomaknuti prema naprijed ili djeljivo preklopiti u ravnu utovarnu površinu. To je posebno praktično kada želite transportirati glomazne i dugačke predmete. Zahvaljujući klima-uređaju u svojim vožnjama automobilom moći ćete jednako uživati u svako doba godine. Za odgovarajuću zabavu na putu pobrinut će se serijski radiouređaj "Composition Colour" s funkcijom reprodukcije MP3 zapisa i opcionalnom CD jedinicom. Međutim, u prvom bi planu uvijek trebala biti vaša sigurnost: sistem nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi može u slučaju prijetećeg sudara naletom straga smanjiti težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječiti sudar.* S podrškom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" ostat ćete unutar voznog traka*, a u slučaju nužde podršku će vam pružiti integrirani sistem poziva u nuždi eCall. Ako dođe do sudara, vaš će T-Cross automatski uspostaviti vezu s Volkswagen centralom za pozive u nuždi kako bi hitnoj službi proslijedio važne informacije.

* U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

T-Cross.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim