Vozite uvijek na sigurnoj udaljenosti.

ACC sa sistemom Front Assist

Automatska regulacija razmaka ACC s prediktivnom regulacijom brzine može vam pomoći da se pridržavate prethodno namještene najveće brzine1 i najmanjeg razmaka od vozila ispred.2 Prediktivna regulacija brzine proširuje ove funkcije s podrškom za brzinu i vožnju zavojima. Preuzimajući službena ograničenja brzine, sistem podrške može pomoći u sprječavanju prekoračenja brzine.2 Sistem pri tome na temelju podataka o dionici iz navigacije prilagođava vlastitu brzinu vozila zavojima, križanjima (zavojima) i kružnim tokovima.2 Tako se povećava razina vašeg komfora u vožnji i smanjuje potrošnja goriva.

Sistem za ograničenje brzine pomaže da vozač ne prekorači najveću brzinu1 koju je prethodno namjestio2.

Do maks. 250 km/h.

U okviru granica sistema.//1//

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim