Neprestano dobra veza.

Always on

Vaš vam smartphone više nije potreban u vozilu kako biste uspostavili internetsku vezu. Naime, integrirana eSIM kartica u Touaregu pojednostavljuje korištenje online usluge i internet radija.

Primjerice, s funkcijom "connected Radio" slušat ćete svoju omiljenu radio stanicu i kada napustite njezino područje pokrivenosti. Ova funkcija "radija preko online usluge" može samostalno i besprijekorno prijeći iz modusa zemaljskog radioprijema na internetski streaming.

Zahvaljujući funkciji "Always on" možete preko interneta saznati najnovije prometne informacije. Na temelju ovih prognoza izdat će vam se, zavisno od prometa, prijedlozi za rute kako biste što brže stigli na odredište.

Dodatna prednost: softver će uvijek biti aktuelan jer se updateovi za karte i uređaje mogu preuzeti online. Stoga nećete morati odlaziti u servisnu radionicu niti provoditi manualne updateove.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim