Postoje aplikacije i za vaš Touareg.

App-Connect & Media Control

Za sve postoji aplikacija. Također postoje brojne aplikacije za Touareg. App-Connect s funkcijama Android Auto™, Apple CarPlay™ i MirrorLink® može povezati vaš smartphone s infotainment sistemom u vozilu. Kada ste tako umreženi, možete rukovati odabranim aplikacijama sa svog mobilnog telefona pomoću velikoga dodirnog ekrana u Touaregu . Sve više aplikacija upotrebljava informacije o vozilu za uzbudljive funkcije: "My Guide" vam može, uz uvažavanje vremenskih uslova i doba dana, prikazati zanimljiva odredišta u blizini. S pomoću funkcije "My Rules" možete, primjerice, namjestiti da se ukućanima automatski pošalje SMS poruka čim dospijete na svoje odredište .

Volkswagen Media Control za operacijske sisteme Android i iOS uključit će i vaše saputnike. Naime, oni će smartphoneom ili tablet uređajem moći upravljati infotainment sistemom na daljinu. Tako se sasvim praktično, primjerice, mogu odabirati muzički programi ili prenositi navigacijska odredišta iz adresara - čak i sa stražnjih sjedala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim