Postavite markantne crne akcente s opcijskim dizajnerskim paketom "Black Style".

"Black Style" paket

Osigurajte impresivan nastup svojeg Touarega R-Line¹  s opcionalnim dizajnerskim paketom "Black Style"². S akcentima poput sjajne crne rešetke hladnjaka, poklopaca ogledala lakiranih u crnoj boji te također sjajnih crnih ukrasnih letvica na prozorima ovaj će se paket pobrinuti da već u prolazu ostavite upečatljiv utisak.

Isto tako opcijski dostupan u linijama opreme "Atmosphere" i "Elegance".*

Može se naručiti samo u kombinaciji s krovnom oblogom Soul crne boje i IQ. Light - LED Matrix glavnim svjetlima.*

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim