Umreženi svijet Car-Neta stoji vam na raspolaganju.

Car-Net

Internet i digitalno umrežavanje postali su dijelom naše svakodnevice. Zašto ih ne biste imali i u svojem vozilu? U Touaregu su stoga serijski raspoložive Mobilne online usluge Car-Net.

Car-Net će vas informirati bolje i brže. Tokom vožnje mogu vam se čitati one vijesti koje vas zanimaju. Dospijte opuštenije do odredišta dok pratite rutu koja je prilagođena trenutačnoj situaciji u prometu. Naposljetku ćete uštediti pregršt vremena tokom potrage za parkirnim mjestom tako što će vas sistem navoditi izravno do slobodnog parkirnog mjesta u javnoj garaži ili službenoj površini za parkiranje na odredištu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim