Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Digitalni cockpit

Pomoću multifunkcionalnog upravljača i infotainment sistema birate ono što želite vidjeti na ekranu opcionalnog Digital Cockpita od 31 cm (12,3"): sasvim u skladu sa svojim potrebama možete, primjerice, pozvati detaljne podatke o vožnji te zatražiti prikaz navigacijske karte na cijelom ekranu ili vizualni 3D prikaz svojih sistema podrškee za vozača. Također je moguća funkcija ciljanog zooma u navigacijsku kartu. Umjesto poznatog prikaza u obliku cijevi također možete zatražiti prikaz informacija o naslovu pjesme koja se trenutačno reproducira ili kontakta s kojim upravo telefonirate preko cijele površine ekrana. Ili možete, primjerice, odabrati kombinaciju navigacijske karte i prikaza medija. Potpuno je jasno: vidjet ćete više. I to sasvim brzo, na jedan pogled.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim