Uživajte u novoj dimenziji infotainment sistema.

Discover Premium

Velik, veći, najveći: opcionalno dostupni navigacijski sistem "Discover Premium" omogućuje bolju vidljivost navigacijskih karti i svestrane mogućnosti prikaza zahvaljujući svojoj dijagonali ekrana od 38 cm (15"). Neka vam se sadržaji i funkcije prikazuju onako kako vi to želite - zajedno s aplikacijama s vašeg smartphonea. Naime, zahvaljujući funkciji Car-Net App-Connect možete se koristiti tehnologijama MirrorLink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™ koje će odabrane aplikacije s vašeg mobilnog telefona prenijeti na ekran navigacijskog sistema "Discover Premium". Ovaj je sistem zahvaljujući svojem zakrivljenom ekranu elegantni magnet za poglede kojim možete rukovati upravljanjem dodirom, glasovnim naredbama ili gestama.

U opsegu isporuke sadržan je i interfejs za telefon "Business" s funkcijom induktivnog punjenja. Pomoću njega možete bežično puniti svoj smartphone tako što ćete ga jednostavno odložiti u za to predviđeni pretinac.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Leading the way. Touareg.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim